Kedves Szülők! Kedves Tanulók!

 

November 6-7-én és november 19-20-án megrendezzük nyílt napjainkat, amelyen iskolánk igazgatója, Edényi László tájékoztatókat tart az intézményről, annak működéséről, a felvételi rendjéről, valamint egyéb kérdésekben is lehet információt kérni. Minden nap három igazgatói tájékoztatót tartunk, melyek időpontjai: 9:20; 10:15 és 11:10 a II. emelet 28-as teremben, ezért kérjük, hogy aki megteheti, ne az első órán próbáljon bejutni, mert a terem befogadóképessége kb. 30-40 fő.

A tanítási órákat 9:20-tól lehet megtekinteni (javasolt érkezés a regisztráció miatt 8:15).

Az órákat korlátozott létszámban lehet látogatni a termek befogadóképességének függvényében, ezért minden órára regisztrálni kell a helyszínen (csak a helyszínen!, kivéve belügy), ami azt jelenti, hogy belépőt kell kérni az aulában található koordinátoroktól. A meglátogatni kívánt órát ott lehet kiválasztani tantárgycsoportok szerint (idegen nyelvek, reál és humán tantárgyak). A regisztráció 8:30-kor kezdődik.

A nyílt nap látogatásáról igazolást 10 óra után lehet kérni a regisztrációs jegy bemutatása után az erre kialakított pultnál (aula).

Felvételi tájékoztatónk megtekinthető itt. >>

A belügyi rendészeti ismeretetek órákra is korlátozott létszámban lehet jelentkezni, de a nagy érdeklődésre való tekintettel kizárólag telefonon. A jelentkezés elfogadása a jelentkezés sorrendjében történik.