EBÉDBEFIZETÉS

 

2019. április hónapra 2019. március 22-én és 25-én, kizárólag ezeken a napokon a gazdasági irodában. 17 nap x 350,5 Ft.= 5960 Ft. 50%-os ár: 2980 Ft.

Az alábbi nyilatkozatokból mindenkinek, aki étkezni szeretne, ki kell tölteni az igénylőlapot és az adatkezelési nyilatkozatot, illetve az ÉSZGSZ kérésének megfelelően szeptemberre kizárólag készpénzben lehet étkezést fizetni - megértésüket köszönjük

Adatkezelési nyilatkozat. >>

Igénylőlap. >>

Nyilatkozat kedvezményes étkezéshez. >>

Szülői tájékoztató. >>

Aki 50, illetve 100%-os étkezési kedvezményre jogosult, kérjük, hogy az azt igazoló dokumentumokat, valamint a letölthető nyilatkozatot is hozza magával.

Aki átutalással szeretne fizetni, előtte kérjük egyeztessen telefonon a gazdasági irodával. Átutalásnál a megjegyzésben a szokásos szöveg kell: gyermek neve/osztálya/ZMG (iskola rövidítése).

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az ebéd lemondására egy nappal előtte délelőtt 9 óráig van lehetőség!

 

VÁLTOZÁS AZ EBÉDBEFIZETÉS RENDJÉBEN

Kedves Szülők!

2017. január 1-től az étkeztetési feladatokat a GGSZ-től az ÉSZGSZ (Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet) veszi át. Ennek tükrében az ebédbefizetés 2017 januárjára vonatkozóan változni fog.

2016 decemberében már nem lesz mód sem készpénzes sem átutalásos fizetésre a 2017 januárra szóló ebédmegrendelésre.

A 2017 januárjára történő megrendelés a következőképpen zajlik: Alább megtalálható egy szándéknyilatkozat az ebédmegrendelésre vonatkozóan, melynek alapján megrendelhetik a januári ebédet utólagos januári fizetéssel. Kérjük, hogy a szándéknyilatkozatokat legkésőbb 2016. december 20-ig juttassák el a gazdasági irodába, vagy e-mail-ben küldjék át az ebédlemondásokat kezelő felületre (ahol van rá mód).

A későbbiekben természetesen újra lesz mód az átutalásos illetve készpénzes befizetésre, melynek pontos információi később kerülnek fel a honlapra.

Megértésüket köszönjük!

Szándéknyilatkozat itt. >>