archívum

 

EREDMÉNYEK

TABELLA

csapatok

A 2010/2011-ES BAJNOKI ÉVAD HÍREI

ITT AZ IDŐ

Hamarosan Final Four! A Zrínyi-hét csütörtöki napján kerül megrendezésre a Z-LIGA utolsó megmérettetése, a négyes döntő. A kosárlabda mérkőzés után belecsapunk a lecsóba és este 11-ig foci lesz a tornateremben, mely a végső küzdelmekkel kezdődik. A két elődöntő után először a bronzmeccs, majd a döntő következik.

ÓRIÁSI CSATÁK A LEGJOBB 8 KÖZÖTT

A négyes döntőbe jutásért igencsak megharcolt minden csapat, hiszen csak egy mérkőzésen dőlt el a rendes játékidőben a továbbjutás sorsa. Parádés mérkőzéseken a legjobb négy csapat között az alapszakasz győztes All Stars, a Deportivo Nyakonrúglak, a Noname és nagy meglepetésre a csupa kilencedikesből álló Farmerek. Folytatás a Zrínyis-héten!

MEGVAN A LEGJOBB 8 CSAPAT

Elkezdődött a rájátszás, a legjobb nyolc közé jutás volt a tét. Minden mérkőzésen a tabellán előrébb végzett csapatok jutottak tovább, a Szerencsejáték Rt. és a Reálmargit kicsit nehezebben, nagyon kiélezett mérkőzéseken. Folytatás február 18-án.

VÉGE AZ ALAPSZAKASZNAK

Véget ért a liga alapszakasza, melynek bajnoka az ALL-STARS NEW GENERATION csapata, mely minden szempontból megérdemelte ezt a címet, hiszen a szorosan mögötte következők mindegyikét legyőzte (kivéve a Reálmargitot :) ). Kiesett a Muki FC, a Herez és az Asztalon Villa csapata. A továbbiakban az 1-4 helyezettek (All-Stars; Deportivo; GSH; Noname) kiemeltek, az 5-12 helyezettek pedig megkezdik az egyenes kieséses rendszert a legjobb 8 csapat közé jutásért.

Köszönjük a Parádé csapat vendégjátékát, akik a nem hivatalos tabella élén végeztek, ám mivel ők versenyen kívül indultak, a további küzdelmekben már nem vesznek részt.

A rájátszás február 11-én kezdődik, a párosítások a "Program" menüpontban található

VERSENYBÍRÓSÁG HATÁROZATA

A 10. fordulóban lejátszott Szerencsejáték Rt. - Deportivo Nyakonrúglak mérkőzésen elkövetett sportszerűtlen viselkedésért Elszaszer Ákost (Deportivo) és Povázson Gergelyt (Szerencsjáték Rt.) a versenybíróság két (2) mérkőzésre eltiltotta. A büntetés az alapszakasz végéig felfüggesztésre került, ami azt jelenti, hogy a következő kisebb sportszerűtlenség után az eltiltás életbe lép.

A Green Street Hooligans - Noname mérkőzésen ugyancsak sportszerűtlen viselkedésért Sipos Rolandot (Noname) a versenybíróság egy (1) mérkőzésre eltiltotta, melyet az alapszakasz végéig felfüggesztett.

MINDEN IDŐK LEGSZOROSABB BAJNOKSÁGA

10 forduló után az 1. helyezett Deportivo és a 8. helyezett Reálmargit között mindössze 3 pont a különbség. A bajnokság 10 éves törénetében még soha nem volt ilyen szoros a verseny!

nincs már veretlen csapat!

Miután a Rózsaszín Párducok alaposan elintézték a Parádé csapatát, a 8. fordulóra elfogytak a veretlen csapatok. A bajnokság rendkívül kiélezett, még bárki bejuthat a legjobb 12-be!

ÚJ CSAPAT NEVEZETT!

Néhány ex-zrínyis diákunk a 3. fordulótól bekapcsolódik a küzdelmekbe, így mindenkinek lesz minden héten lesz mérkőzése. A PARÁDÉ néven induló csapat versenyen kívül indul, a rájátszásig fognak bajnokságunkban szerepelni. Az alapszakaszban ellenük elért eredmény viszont beleszámít a végelszámolásba!

ELKEZDŐDÖTT!

Az liga első fordulójában nagy iramú, jó mérkőzések voltak még ott is, ahol a különbség nagyobb volt. Csak így tovább! A tanári kirándulás miatt most egy hét szünet, aztán folytatódik Európa egyik legrangosabb focibajnoksága.

A csapatképek is felkerültek!

Z-LIGA ALAKULÓ GYŰLÉS

2010. szeptember 16-án az ebédszünetben minden csapatkapitányt várunk az ének (1-es) teremben, hogy ismertessük az idei Z-LIGA lebonyolítási rendszerét. A bajnokság 17-én indul!