HONVÉD KADÉTJAINK LÖVÉSZVERSENYEN JÁRTAK


Military Multi Shooting verseny a honvéd kadét képzésen. Október 12-én a 9.b osztályból 6 tanuló részt vett egy komplex középiskolai versenyen, ahol főleg a biztonságos fegyverkezelés elsajátításán volt a hangsúly.
3 pályát teljesítettek a gyerekek: egy Ügyességi pályát (szituációs feladat egyéb eszközök alkalmazásával – társ menekítés), 10 m távolságra lövés légpuskával, egy military jellegű akadálypályát (kúszófolyosó, futó pálya, gumi gyakorló fegyverrel, gumigörgetés), military kézigránátdobó versennyel és egy military rapid shooting versenyt airsoft pisztolyokkal, fém lövészet versenyt gépkarabélyokkal, illetve íjászat és szituációs lövészverseny airsoft géppisztollyal. Összesített egyéni versenyben 1. helyen Lévai Levente (9.b) végzett, 2. helyet Csontos Gergő (9.b) szerezte meg.
Az összesített csapatversenyben pedig 3. helyen zárt a Zrínyi „2”-es csapata, Gönczi Hunor (9.b), Lévai Levente (9.b) és Fábián Soma (9.b). Ügyesen küzdöttek az akadályokkal és egy-egy területen jól teljesítettek: Fekete Barbara (9.b) és Bogdán Tamás (9.b) is. Mindenkinek gratulálunk!


Egyéb híreink

  • MTA ALUMNI

    MTA ALUMNI

    Az MTA aktivitási versenyben (MTA kutatókkal kapcsolattartás, előadások szervezése és megtartása, dokumentáció) a Zrínyi az országos 3. helyet érte el, így az iskola 400.000.- Ft pénzjutalomban részesül. Az iskolák aktivitási versenyének nyertesei   Nyereményük egyenként 400 ezer forint, amelyet például szertár- vagy stúdióbővítésre, a tanórán kívüli foglalkozások anyagigényére, a fenntarthatóság támogatására vagy más, az oktatás…

  • NYÁRI ÜGYELET

    NYÁRI ÜGYELET

    Intézményünkben az alábbi napokon tartunk a nyár folyamán ügyeletet 9-13 óráig: július 10. július 24. augusztus 7. augusztus 21.

  • MTA ALUMNI PROGRAM – 17. ELŐADÁS

    MTA ALUMNI PROGRAM – 17. ELŐADÁS

    Karátsony Dávid (ELTE Természetföldrajzi Tanszék) Vulkánok, vulkánkatasztrófák 2024. június 11-én tartotta meg – nagy érdeklődés mellett – előadását Karátsony professzor úr. Iskolánkban már a második alkalom volt ez, mivel több évvel ezelőtt teltházas ismertetőt hallgattunk meg a vulkánokról, szintén professzor úr előadásában. Az előadó a tanulók gimnáziumi ismereteire támaszkodott a téma során. Diaképek segítségével magyarázta…