FUSSUNK KŐBÁNYÁÉRT


Szeptember 19-én nagy elánnal vetettük bele magunkat a „Fussunk Kőbányáért” futónap programjába 29 diákunkkal. Nemcsak tanulóink mindegyike teljesítette a 2024 méteres távot, hanem a jelen lévő testnevelőink is, ezzel motiválva kicsiket s nagyokat a testmozgás fontosságára!

Középiskolások versenyében az élvonalban végeztek tanulóink, az első 3 helyet is sikerült elcsípnünk, büszkék voltunk a srácokra.

Vidám élményekkel, kellemesen fáradtan tértünk haza.


Egyéb híreink

  • MAGYAR DIÁKSPORT NAPJA

    MAGYAR DIÁKSPORT NAPJA

    Magyar Diáksport Napja – 2024.09.27. Iskolánkban ma megemlékeztünk a Magyar Diáksport Napjáról. Igazán aktívan, színes palettával készültünk. Aerobic-kal indítottunk, majd streching következett. Ezután jöttek a táncok, végül pedig egy izgalmas partizánnal zártuk le a napot.

  • FUSSUNK KŐBÁNYÁÉRT

    FUSSUNK KŐBÁNYÁÉRT

    Szeptember 19-én nagy elánnal vetettük bele magunkat a „Fussunk Kőbányáért” futónap programjába 29 diákunkkal. Nemcsak tanulóink mindegyike teljesítette a 2024 méteres távot, hanem a jelen lévő testnevelőink is, ezzel motiválva kicsiket s nagyokat a testmozgás fontosságára! Középiskolások versenyében az élvonalban végeztek tanulóink, az első 3 helyet is sikerült elcsípnünk, büszkék voltunk a srácokra. Vidám élményekkel,…

  • TANULMÁNYI KIEGÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS

    TANULMÁNYI KIEGÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS

    Gimnáziumunkban október 1-től tanulmányi kiegészítő foglalkozást (előkészítő) indítunk nyolcadik évfolyamos tanulók részére magyar és matematika tantárgyakból, melynek célja a középiskolai felvételi vizsgára való felkészítés, valamint az ismerkedés intézményünkkel. A foglalkozások díja 12.000.- Ft tantárgyanként, ami 10 alkalmat jelent. A foglalkozások keddenként és csütörtökönként 15:00 órakor kezdődnek és 60 percesek. Jelentkezni az elokeszito@zmg.hu e-mail címen lehet.…