2016/2017-ES TANÉV

 
 

ASZTALITENISZ

 
ISMÉT LANTOS DZSESSZIKA A PINGPONG KIRÁLYNŐ! A kőbányai asztalitenisz Diákolimpián Lantos Dzsesszika aranyérmet szerzett. Török Tamás és Kósa Richárd a csoportjukban 2., Csákvári Emese és Tóth Levente pedig csoportjukban a 3. helyezést érték el! GRATULÁLUNK!
 
Nem csak az ellenfelekkel, hanem a hideggel is meg kellett küzdeni a kerületi pingpong csapatbajnokságon. A fiú csapat (Kósa Richárd, Tóth Levente és Török Tamás) amatőrként derekasan helyt állt a versenyszerűen asztaliteniszező játékosok ellen és a 6. helyen zárták a versenyt. A lányok (Lantos Dzsesszika, Csákvári Emese és Fabó Virág) kiváló játékukkal feljöttek a 2. helyre és végül 1 pont különbséggel csúsztak le a dobogó legfelső fokáról! GRATULÁLUNK!!!
 

FÜGGESZKEDŐ- ÉS KÖTÉMÁSZÓ VERSENY

 
A függeszkedő- és kötélmászó kőbányai diákolimpián fiú csapatunk bronzérmes lett. GRATULÁLUNK!
 

KÉZILABDA

 

Hosszú évek után idén újra indult lány kézilabda csapatunk a diákolimpián. Nehéz csoportba kerültünk, így a továbbjutást érő első két helyet sajnos nem sikerült megszereznünk, de a kezdeti nehézségek ellenére, folyamatosan javuló játékkal és győzelemmel zártuk a sorozatot. A csoportmeccsek utolsó fordulójában csapatunk a Szent Imre Gimnázium otthonában lépett pályára, ahol meggyőző teljesítménnyel nagy arányú győzelmet aratott. A csapat bizonyára összekovácsolódott, bízunk benne, hogy jövőre még eredményesebben fogunk szerepelni!

A csapat tagjai: Csővári Alexa, Fabó Virág, Fülöp Anna, Gál Sinopa Anna, Hargitai Réka, Krajcs Beatrix, Polgár Kinga, Przybytek Tícia Rebeka, Termány Melani, Tóth Kata Petra, Vámos Nikolett. A Mester Magyar Bianka volt.

 

KOSÁRLABDA

 

 

 

RÖPLABDA

 
Röplabda csapataink a Vásárhelyi Pál Gimnáziumban vettek részt a középiskolás Mikulás kupán. A lányok megnyerték a kupát, a fiúk harmadik helyezést értek el. Gratulálunk!!! Felkészítő tanár: Szakállné Rudolf Hajnalka.
 

SAKK

 
Kiss Péter megvédte címét, újra megnyerte a kőbányai sakk Diákolimpiát! GRATULÁLUNK!
A zrínyisek az amatőr sakk versenyen is jól szerepeltek. Kósa Richárd (a képen jobbról az első) megnyerte a kőbányai diákolimpiát, Gáspár Gergő (a képen balról a második) 4. helyezést ért el. GRATULÁLUNK!
 

TOLLASLABDA

 

Merő Emese a dél-pesti tollaslabda diákolimpia után a kőbányait is megnyerte. GRATULÁLUNK!